Inloopmiddag met oude dorpsfoto’s

Het was gezellig druk in de Fermanje, afgelopen zondag (20 mei 2012). Er lagen albums met oude dorpsfoto’s, die aanleiding gaven tot hele conversaties over verdwenen gebouwen en wie-daar-ook-alweer woonde. Op het projectiescherm draaide continu een selectie van de mooiste foto’s van de afgelopen eeuw. Diverse mensen, ook van buiten Jirnsum, hadden foto’s meegebracht. Van de nog onbekende foto’s zijn digitale kopieën gemaakt. We willen deze mensen hartelijk dankzeggen.

One Comment

  • Marian van der Meeren schreef:

    Hallo, mijn oma (Beppe) (Syke Dijkstra) woonde in een huisje tegenover de kerk (Wijde Steeg).
    Zij is in 1987 overleden. Zij was getrouwd met Willem. Zij hadden een zoon Sietze (mijn vader)
    Mijn vader (Sietze van Houten) is inmiddels 90 jaar oud.
    Ik vroeg me af of er ook iemand een foto had van mijn oma’s huisje.

Laat een bericht achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.